Festival Nasyid Kebangsaan 2018 – SIS (Perak) Naib Johan

Kumpulan Nasyid Sekolah Izzuddin Shah, Soutul Faizin yang mewakili negeri Perak dalam Festival Nasyid Sekolah-Sekolah KPM Peringkat Kebangsaan 2018 telah memenangi Naib Johan dalam kategori Sekolah Menengah.

Pengiktirafan buat julung kalinya yang diberikan kepada Soutul Faizin untuk mewakili negeri Perak pada tahun ini membuahkan hasil yang amat membanggakan.

Pertandingan kali ke-12 ini telah diadakan di Universiti Malaysia Perlis pada 6 – 7 Julai 2018.

Soutul Faizin juga telah menerima Anugerah Lirik Kontemporari Terbaik dalam pertandingan tersebut.

Tahniah diucapkan. Semoga kejayaan ini dapat diteruskan dan menjadi pemangkin kepada warga SIS yang lain untuk mengangkat SIS ke matlamat yang tertinggi.

Berikut adalah Keputusan Festival Nasyid Sekolah-Sekolah (FNSS) KPM Peringkat Kebangsaan Tahun 2018

SEKOLAH MENENGAH

JOHAN – SELANGOR