Selamat Menduduki Peperiksaan SPM, STPM 2017 Dan Peperiksaan Akhir Tahun

Kepada semua pelajar-pelajar tingkatan 5 dan tingkatan 6 atas Syariah, Sekolah Izzuddin Shah, Ipoh.

Pihak pengurusan sekolah mengucapkan Selamat Menjalani Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) tahun 2017 yang akan bermula beberapa hari lagi iaitu pada Isnin 6 November 2017.

Sentiasa bermohon dan bermunajatlah kepada Allah s.w.t, agar diberi petunjuk dan kemudahan semasa menjalani peperiksaan.

Didoakan agar semua calon diberikan ketenangan dan petunjuk daripada Allah s.w.t. untuk menjawab soalan-soalan peperiksaan. Semoga diberikan kejayaan seperti yang disasarkan seterusnya prestasi SPM dan STPM pada tahun ini akan lebih cemerlang.

Kepada pelajar-pelajar lain tingkatan 1,2 dan 4, diucapkan Selamat Menjalani Peperiksaan Akhir Tahun.

مع التمنيات بالتوفيق والنجاح

الى الغاية القصوى