Pendaftaran Pelajar Tingkatan 2,4 & 5 Sesi Persekolahan Tahun 2019

PENDAFTARAN PELAJAR TINGKATAN 2,4 & 5 SESI PERSEKOLAHAN TAHUN 2019

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk

2. Sukacita dimaklumkan bahawa pendaftaran pelajar Tingkatan 2, 3 & 5 akan diadakan pada tarikh, masa dan tempat seperti berikut:

Tarikh: 1 Januari 2019 (SELASA)
Masa: 9.00 pagi hingga 12.00 tengah hari
Tempat: Dewan Tan Sri Ghazali Jawi, Sekolah Izzuddin Shah

3. Semua pelajar Tingkatan 2, 3 & 5 dikehendaki melaporkan diri pada tarikh dan masa di atas. Pelajar-pelajar TIDAK DIBENARKAN masuk ke asrama sebelum pendaftaran dibuat.

4. Sila jelaskan yuran sebagaimana seperti dilampiran. Bagi pelajar yang masih ada tunggakan Yuran Tahun 2018, tuan/puan dikehendaki menjelaskan tunggakan yuran tersebut sebelum sesi persekolahan 2019 bermula. Sila jelaskan tunggakan yuran di pejabat sekolah. Jika tuan/puan gagal menjelaskan Tunggakan Yuran Tahun 2018, anda tidak dibenarkan mendaftar sehingga yuran dijelaskan.

Kerjasama tuan/puan amat dihargai.

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

Saya yang menjalankan amanah.

(FAIZ BIN MUHAMMAD RAFAAI)
Pengetua,
Sekolah Izzuddin Shah,
Ipoh